Šias pareigas verslininkas ėjo nuo 2014-ųjų, kai pareigose pakeitė taip pat atsistatydinusį Sandro Rosellį.

57-erių katalonas pastaruoju metu sulaukdavo daug kritikos dėl suprastėjusių „Barcelonos“ komandų rezultatų įvairiose sporto šakose, dėl nesugebėjimo suvaldyti pasauliniu tapusio skandalo su Lioneliu Messi, autokratinio klubo valdymo modelio ir t.t.

Kartu traukiasi ir J. Bartomeu buvę artimi klubo valdybos nariai.

Primename, kad būtent J. Bartomeu į „Barcelonos“ krepšinio komandą pakvietė dirbti Šarūną Jasikevičių ir grupę jo pagalbininkų iš Lietuvos.

Vasarą keitėsi ir „Barcelonos“ futbolo komandos treneris – prie ekipos posto stojo olandas Ronaldas Koemanas, tačiau kol kas sulipdyti laiminčio kolektyvo iš turimų resurstų jam nepavyksta. Ispanijos čempionate „Barcelonos“ futbolo ekipa yra tik 12-a.

Įtampos bendroje situacijoje pridėjo ir savaitgalį patirtas pralaimėjimas „El Clasico“ vadinamame mače principiniam varžovui Madrido „Real“. Katalonai namuose varžovams nusileido 1:3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)