Daugiau nei mėnesį ilsėjęsi VMFD "Žalgiris" komandos futbolininkai šią savaitę vėl sugrįžo į sportinį režimą.

Pasibaigus 2012 m. sezonui, o lapkričio mėnesio pabaigoje prasidėjus atostogoms Lietuvos vicečempionai trumpam pasuko skirtingais keliais.

Leidosi į piligriminę kelionę

Jau trečiąjį sezoną žalgiriečių gretose rungtyniausiantis legionierius iš Kroatijos Luka Peričius laisvalaikiu ne tik ilsėjosi gimtinėje, bet ir aplankė šventas vietas.

Žalgirietis didžiąją atostogų dalį praleido Zagrebe, kartu su savo šeima ir draugais. Gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas labai džiaugėsi reta galimybe pabūti namuose, linksmai, neįprastai praleisti laiką. Tiesa, sporto jis taip pat neužmiršo - treniravosi beveik kiekvieną dieną.

L. Peričius kartu su šeima ir savo mylimąja atostogų metu apsilankė labai ypatingoje vietoje - Medjugorjė, esančioje Hercogovinos mažame kaimelyje. Medjugorje yra gausiai piligrimų lankoma vieta, žymi stebuklingais Švenčiausiosios Mergelės Marijos apsireiškimais. Žalgirietis sako, jog ši kelionė jam suteikė vidinės - dvasinės stiprybės. Kroatas tikina dažnai meldęsis, daug laiko praleidęs bažnyčioje. Šventą vietą tris dienas lankęs Luka vėliau nuvyko į tėvų gimtinę, kuri yra visai netoliese Medjugorjė.

Šv. Kalėdas sutiko Londone, Naujuosius metus - Lietuvoje

Georgas Freidgeimas dvi savaites atostogavo Jungtinės Karalystės sostinėje Londone. Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės gynėjas šioje šalyje kartu su tėvais sutiko Šv. Kalėdas. Į gimtinę žalgirietis sugrįžo prieš pat Naujuosius metus. Jis sako senuosius metus norėjęs palydėti draugų būryje.

Likusį laiką Georgas skyrė sportui ir poilsiui. Futbolininkas dažniausiai treniruodavosi "Savicko" sporto klube, retkarčiais su "Žalgirio" komandos naujoku Artūru Žulpa žaisdavo tenisą, su seniai pažįstamais draugais salės futbolą, o su broliu Robertu bėgiodavo krosus.

Pažino Italiją bei aplankė gerą draugą

Andrius Skerla su šeima atostogas leido Italijoje, kur iš pradžių lankėsi pas gerą savo bičiulį, Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės kapitoną Tomą Danilevičių. "Žalgirio" gynėjas suspėjo nuvykti ir į rungtynes, kuriose galėjo pasižiūrėti, kaip Tomui sekasi aikštėje. Kelias savaites Italijoje viešėjęs Andrius pasirinko aktyvų poilsį - keliavo po šalį. Į Lietuvą žalgirietis sugrįžo gruodžio mėnesio viduryje.

Naujam sezonui ruošėsi pagal trenerio sudarytą programą

Vaidotas Šilėnas ilgai nepoilsiavo - jis ruošėsi naujiems iššūkiams pagal trenerio sudarytą programą. Saugas sportavo tris kartus per savaitę bei nuosekliai vykdė individualiame pasiruošimo plane jam numatytas užduotis. Sūnų auginantis žaidėjas taip pat atrado šiek tiek laiko kelionėms.

Jėgas atgavo namuose

Armantas Vitkauskas po varginančio sezono ilsėjosi savo namuose - Marijampolėje. Vartininkas pripažįsta, jog jam norėjosi nors trumpam pabėgti nuo futbolo, atgauti jėgas. Ramiai atostogas praleidęs Armantas sako, jog dabar pirmosios treniruotės nėra labai sunkios, tačiau sugrįžti į sportinį režimą jam prireiks šiek tiek laiko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)