„Anksčiau į šiuos sektorius bilietų nebuvo galima įsigyti, tos vietos būdavo rezervuotos oficialiems asmenims. Per Tautų lygos rungtynes dalis vietų jau skirta ir bilietus įsigijusiems žiūrovams. Jie sėdės arčiau komandų, galės girdėti ir trenerių nurodymus“, – sakė Lietuvos futbolo federacijos komercijos direktorius Edgaras Stankevičius.

Pasak jo, vietų Vakarų sektoriuose, į kurias pardavinėjami bilietai, skaičius yra ribotas. Nemažą dalį vietų pagal UEFA reikalavimus reikia skirti šiai organizacijai. Iš viso svečiams, tarp jų ir serbų sirgaliams, rezervuota keli šimtai vietų. Todėl futbolo aistruoliai raginami bilietus įsigyti anksčiau.

Šiuo metu bilietų į rungtynes Lietuva-Serbija kainos yra nuo 10 eurų. Vėliau bilietai, kuriuos platina „Tiketa“, brangs.

Pirmųjų Lietuvos futbolo rinktinės rungtynių Tautų lygoje pradžia LFF stadione Vilniuje – 21.30 val.

Pirmą kartą istorijoje organizuojamoje Tautų lygoje visos 55-ios UEFA priklausančių valstybių rinktinės pagal reitingą buvo suskirstytos į 4 divizionus.

Lietuva drauge su Juodkalnija, Rumunija ir Serbija žais C diviziono 4-ojoje grupėje. Jos nugalėtojai pateks į diviziono pusfinalį, kuriame tęs kovą dėl vienintelio kelialapio į 2020 metų Europos čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)