Pranešama, kad atsirado inkstų ir širdies veiklos sutrikimai. Nepaisant to, Pele vis dar yra įprastoje palatoje, kur suteikiama reikalinga pagalba.

Triskart pasaulio čempiono dukros Kely Nascimento ir Flavia Arantes socialiniuose tinkluose pranešė, kad jų tėvas šventines dienas praleis ligoninėje.

„Mūsų Kalėdos namie „nuplaukė“. Su gydytojais nusprendėme, kad dėl įvairių priežasčių geriau pasilikti ligoninėje, kur juo bus tinkamai pasirūpinta“, – rašo jos.

Pele buvo paguldytas į ligoninę lapkričio 29 dieną, kur jam buvo atlikti tyrimai dėl chemoterapijos. Čia jam buvo gydoma ir kvėpavimo takų infekcija.

Pasaulio futbolo čempionato Katare metu buvo paskleista žinia, kad Pele vėžio gydymas jau nebeveiksmingas, tačiau dukros tai paneigė. „Jo valanda dar neatėjo“, – gruodžio pradžioje patikino F. Nascimento.

FIFA šimtmečio žaidėjas paėjusį sekmadienį pasveikino Argentiną su iškovotu titulu ir pagerbė prancūzo Kyliano Mbappe talentą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją