Prestižinis prizas atiteks Londono „Tottenham“ žvaigždei Garethui Bale'ui, kiek netikėtai nominuotam „Manchester United“ saugui Michaelui Carrickui, Londono „Chelsea“ naujokui Edenui Hazardui, jo komandos draugui Juanui Matai, rezultatyviausiam čempionato futbolininkui Luisui Suarezui arba „Manchester United“ gretose nesunkiai įsitvirtinusiam Robinui van Persie.

Taip pat paskelbti nominantai geriausio jauno žaidėjo titului, tarp kurių - jau minėti G. Bale'as ir E. Hazardas, taip pat Christianas Benteke iš Birmingemo „Aston Villa“, „Chelsea“ priklausantis, bet „West Brom“ paskolintas Romelu Lukaku, „Manchester United“ puolėjas Danny Welbeckas ir Londono „Arsenal“ atakų organizatorius Jackas Wilshere'as.

Praėjusį sezoną bendroje kategorijoje geriausiu pripažintas Londono „Arsenal“ marškinėlius vilkėjęs R. van Persie, o tarp jaunųjų futbolininkų - Kyle'as Walkeris iš Londono „Tottenham“.

Geriausią futbolininką renka kolegos profesionalai, savo sąraše nurodydami po dvi pavardes.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)