Vieną iš originalesnių pasiūlymų M. Pellegrini ir jo futbolininkams pateikė „Daily Mail“. Mančesterio futbolininkams, kurie pirmąsias rungtynes su „Real“ antradienio vakarą žais namuose, siūloma bandyti išprovokuoti „Real“ superžvaigždės C. Ronaldo suirzimą ir jo išvarymą iš aikštės.

„C. Ronaldo šį sezoną jau ne kartą turėjo būti išvytas. Sausį yra trenkęs be kamuolio buvusiam Molinero per Ispanijos čempionato rungtynes su „Real Betis“, vėliau tą patį padarė Nacho Casesui per dvikovą su Chicono „Sporting“, – primena britai.

Tiesa, tikslių instrukcijų, kaip reikėtų provokuoti ketvirtfinalio etape tiesiog fantastiškai žaidusį 31-erių portugalą, nėra pateikiama.

Tuo metu BBC pažymi, kad mačas namie „Manchester City“ ekipai – gyvybiškai svarbus.

„Jeigu „Real“ sugebės išpešti sau naudos rungtynėse Mančesteryje, serijos baigčiai tai gali turėti lemiamą įtaką. Pirmosios rungtynės – kertinės šioje serijoje „City“ komandai“, – rašo BBC.

BBC nuomone, „Manchester City“ šiose rungtynėse iš rankos ir vėl turėtų bandyti ištraukti kozirį, kokiu ketvirtfinalio serijoje su Paryžiaus PSG tapo belgas Kevinas De Bruyne.

„Galima neabejoti, kad K. De Bruyne jau konsultavosi su savo buvusiais kolegomis iš „Wolfsburg“ klubo, kurie parodė puikų pavyzdį, kaip reikia kovoti su „Real“. Tokiose rungtynėse „City“ reikės kūrėjų, o vienu iš jų gali tapti puikiai aikštėje kurti gebantis belgas. Svarbiausia, susikurti erdvės žaidimui puolime“, – pažymi BBC.

Mačas tarp „Manchester City“ ir „Real“ Lietuvos laiku prasidės antradienio vakarą 21.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)