Rungtynes Gelzenkirchene (Vokietija) po atkaklios kovos 2:0 (1:0) laimėjo Italijos vicečempionai.

33-ią min. savo fizines savybes išnaudojo puolėjas iš Belgijos Romelu Lukaku, laimėjęs dvikovą su gynėju Xabieru Etxeita ir šaltakraujiškai pasiuntęs kamuolį į vartų kampą.

71-ą min. ranka savo baudos aikštelėje sužaidęs „Inter“ veteranas iš Urugvajaus Diego Godinas dovanojo „Getafe“ auksinę galimybę atkurti pusiausvyrą.

Tačiau po keitimo aikštėje pasirodęs Jorge Molina nuo 11 m žymos mušė gerokai pro šalį.

Užtat kitas progos sulaukęs atsarginis – Christianas Eriksenas – progų nešvaistė. 82-ą min. ant vejos žengusiam danui pakako minutės, kad pasižymėtų laiku ir vietoje atsidūręs oponentų baudos aikštelėje ir pirmasis suskubęs prie atšokusio kamuolio.

„Inter“ ketvirtfinalyje lauks Glazgo „Rangers“ (Škotija) arba Lėverkuzeno „Bayer“ (Voketija). Pirmą šių komandų akistatą Škotijoje 3:1 laimėjo svečiai, atsakomasis mačas vyks ketvirtadienį.

Tuo metu „Manchester United“ namuose 2:1 dar kartą pranoko Linco LASK (Austrija).

Visi įvarčiai pelnyti antrame kėlinyje: į Philippo Wiesingerio taiklų smūgį 55-ą min. „raudonųjų velnių“ gretose paeiliui atsakė Jesse Lingardas ir Anthony Martialis.

Rungtynės Anglijoje tebuvo formalumas, kadangi kovą „Manchester United“ sudorojo austrus 5:0.

Ketvirtfinalyje Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai susitiks su „Copenhagen“ (Danija).

Likę keturi aštuntfinalio susitikimai bus žaidžiami ketvirtadienį, o ketvirtfinaliai, kurių nugalėtojai bus išaiškinti vienintelėse rungtynėse neutraliuose stadionuose, vyks kitą savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)