Jau pačioje susitikimo pradžioje B. Pavardą sužeidė kairiuoju atakos kraštu besiveržęs Vokietijos rinktinės gynėjas Antonio Rudigeris.

B. Pavardas čiuoždamas sėkmingai išmušė kamuolį vokiečiui iš po kojų, o šis užmynė po juo atsidūrusiam varžovui ant kaklo.

Pasaulio čempionu šią vasarą tapusiam prancūzui šis susidūrimas buvo itin skausmingas, o ant jo kaklo iškart pasirodė įpjovimo žymės.

Nors B. Pavardas dėl incidento savo oponento nekaltino, A. Rudigeris suskubo atsiprašyti ir patikinti, kad tai nutiko netyčia.

„Apgailestauju dėl Benjamino. Tai nutiko netyčia. Iškart jo atsiprašiau, o dabar linkiu jam kuo greičiau pasveikti“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė A. Rudigeris.

Londono „Chelsea“ atstovu tikėti yra linkę ne visi. Epizodo vaizdo įrašą atidžiai analizuojantys sirgaliai mano, kad vokiečio veiksmas galėjo būti ir tyčinis.

Bet kokiu atveju, šiurpiai atrodžiusios žaizdos rungtyniauti B. Pavardui netrukdė. Jis aikštėje išbuvo visas 90 minučių ir padėjo savo rinktinei sužaisti lygiosiomis 0-0.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)