Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse nelengvai triumfavo lyderiai Paryžiaus „Saint Germain“, kurie savo žiūrovų akivaizdoje 4:3 įrodė pranašumą prieš „Bordeaux“.

Pirmieji į priekį 18-ąją minutę išsiveržė svečiai, bet Edisono Cavani ir du gynėjo Marquinhoso įvarčiai persvėrė rezultatą. 69-ąją minutę pasižymėjo Kylianas Mbappe, o tikslus Rubeno Pardo smūgis 83-ąją minutę „Bordeaux“ jau neišgelbėjo.

Per pridėtą laiką PSG liko dešimtyje – rungtynes anksčiau laiko pabaigė Neymaras, kuris už grubią pražangą prieš save išvydo antrą geltoną kortelę, privertė teisėją iš kišenės traukti ir raudoną bei išvaryti jį iš aikštės.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Rennes“ 2:1 įveikė „Nimes“, o „Saint Ettiene“ ir „Reims“ sužaidė 1:1.

„Ligue 1“ lyderiai PSG prieš artimiausius persekiotojus „Marseille“ turi 13 taškų persvarą.

Ispanijos „La Liga“ čempionate įvyko ilgai lauktas trečio brangiausio pasaulio futbolininko šou. Joao Felixas grįžo į aikštę po beveik mėnesio traumos ir padėjo Madrido „Atletico“ klubui iškovoti pergalę.

Traumą išsigydęs 20-metis J. Felixas pelnė pirmąjį savo įvartį nuo rugsėjo, o jo tikslus smūgis įtvirtino „Atletico“ pergalę namuose 3:1 prieš „Villarreal“ vienuolikę.

Pirmieji į priekį po Paco Alcacero įvarčio 16-ąją minutę išsiveržė svečiai, bet Angelis Correa prieš pertrauką rezultatą išlygino, o pergalingais tapo Koke ir J. Felixo smūgiai antrojo kėlinio viduryje.

Kitose sekmadienio „La Liga“ rungtynėse „Granada“ 3:0 sutriuškino „Osasuna“, „Sevilla“ tokiu pačiu rezultatu pervažiavo „Getafe“, o „Valladolid“ 2:1 pranoko „Espanyol“, o „Alaves“ 2:1 įveikė Bilbao „Athletic“.

Dėl „Getafe“ nesėkmės „Atletico“ ir „Sevilla“ įsitvirtino pirmajame ketverte. Abi komandos turi po 43 taškus bei užima atitinkamai trečią ir ketvirtą vietas. Nuo lyderės „Barcelonos“ jos atsilieka 12 taškų.

Italijos „Serie A“ pirmenybėse didžioji dalis sekmadienio mačų buvo atšaukti dėl koronaviruso proveržio, o vieninteliuose sužaistuose susitikimuose pergales šventė sostinės klubai.

„AS Roma“ 4:0 sutriuškino „Lecce“, o „Lazio“ 3:2 palaužė „Genoa“ bei sumažino atsilikimą nuo lygos lyderių Turino „Juventus“ vos iki vieno taško.

Vokietijos „Bundesliga“ čempionate sekmadienį taip pat buvo sužaisti tik du mačai – „Wolfsburg“ 4:0 sutrypė „Mainz“, o Leverkuzeno „Bayer“ 2:0 įrodė pranašumą prieš „Augsburg“.

Lygoje su 49 taškais pirmauja Miuncheno „Bayern“, bet „Leipzig“ atsilieka tik 1 tašku ir turi 48. Dortmundo „Borussia“ turi 45, o „Bayer“ ir „Monchengladbach“ – po 43.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)