„Kaip ir tikėjomės, stadionas po rekonstrukcijos atitinka 2 žvaigždučių lygio UEFA reikalavimus. Čia bus galima vykdyti Lietuvos jaunimo rinktinių U-16, U-18 draugiškas rungtynes“, - sakė laikinai einanti Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktorės pareigas Kristina Vareikienė.

„Džiaugiamės turėdami puikų stadioną, kuriame gali žaisti ir vaikai, ir jaunimas. Nauja aikštė padidins jaunimo užimtumą mieste, pagerins treniruočių sąlygas ir, žinoma, žaidimo kokybę“, – sakė Futbolo akademijos direktorius Darius Butkus.

500 tūkst. Lt vertės sintetinę stadiono dangą Panevėžiui perdavė Lietuvos futbolo federacija. 478,42 tūkst. Lt stadiono rekonstrukcijai skirta iš miesto biudžeto.

Vasarą stadione vietoj pasenusių suolų planuojama sumontuoti 1000 kėdžių. Taip bus ne tik patogiau sportininkams ir žiūrovams, bet ir suteiks galimybę gauti akademijos licenciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją