„Panevėžio“ naujokas karjerą pradėjo Alčevsko „Stal“ ekipoje, vėliau atstovavo Donecko „Metalurg“, o 2015–2020 metais žaidė Kramatorsko „Avangard“ gretose.

Po sėkmingo sezono R. Mirošnykas persikėlė į Rivnės „Veres“ klubą, su kuriuo debiutavo Ukrainos čempionate. Aukščiausioje savo šalies lygoje per nepilnus du sezonus vidurio gynėjas sužaidė 28 mačus – pastarasis iš jų vyko lapkričio 26 dieną.

Ukrainietis taip pat rungtyniavo savo šalies U-16, U-17, U-18, U-19 ir U-20 jaunimo rinktinėse.

„Visada norėjau patikrinti savo jėgas Europoje. „Panevėžys“ – klubas, kuris kelia aukštus tikslus. Gino Lettieri yra patyręs, ambicingas ir daug reikalaujantis specialistas.

Džiaugiuosi savo prisijungimu prie komandos, noriu klubui būti maksimaliai naudingas. Kovosime dėl pergalės kiekvienose rungtynėse, sieksime džiuginti sirgalius ir žygiuoti link titulų“, – fk-panevezys.lt svetainei pasakojo R. Mirošnykas.

„Panevėžio“ naujokas galės pasirodyti artimiausiose kontrolinėse rungtynėse, kurios įvyks sausio 28-ąją, šeštadienį. Akistata su Rygos „Metta“ ekipa Marijampolės „Hikvision“ arenos manieže prasidės nuo 17 val.