LFF praneša, kad savo kandidatūras vykdomojo komiteto posėdyje pristatė Svajūnas Česnulis, Dainius Gudaitis, Henrikas Grigas, Antanas Vingilys bei Vokietijos pilietis, Estijoje treneriu dirbantis Yusufas Erdoganas.

Išklausęs visus pristatymus, vykdomasis komitetas balsavo dėl trenerių paskyrimo. U-19 rinktinės treneriu tapo A. Vingilys, U-17 rinktinė patikėta S. Česnuliui.

52-ejų A. Vingilys per savo trenerio karjerą dirbo su keliomis skirtingo amžiaus jaunių rinktinėmis. Jo vadovaujama U-17 rinktinė pateko į „Elitinį“ atrankos etapą, o U-19 rinktinė žaidė Lietuvoje vykusiame Europos čempionato finaliniame etape. Praėjusiais metais A. Vingilys vadovavo U-21 rinktinei.

46-erių S. Česnulis – ilgametis „Šilutės“ pagrindinės komandos ir jaunimo ekipų treneris. Jis yra ėjęs U-19 rinktinės trenerio asistento pareigas, o praėjusiais metais buvo U-19 rinktinės vyriausiuoju treneriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)