Jau 13 min. svečius į priekį išvedė iš toli kamuolį į vartus pasiuntęs Emilie Smithas-Rowe'as, tačiau šis 21-erių saugo įvartis stadione sukėlė nemenką chaosą, kadangi buvo įmuštas į niekieno nedengiamus vartus.

„Arsenal“ žaidėjo spyrio metu „Manchester United“ vartininkas Davidas de Gea gulėjo ant žolės, nes vos prieš kelias akimirkas baudos aikštelėje jam ant pėdos itin skausmingai užmynė... komandos draugas Fredas.

„Manchester United“ žaidėjai puolė protestuoti, ant kojų greitai pakilo ir D. de Gea, tačiau po vaizdo peržiūros arbitras įvartį nusprendė įskaityti.

Nepaisant nesėkmingos rungtynių pradžios, „raudonieji velniai“ nesutriko. 44 min. po jau minėtojo Fredo perdavimo rezultatą išlygino Bruno Fernandesas, o 52 min. šeimininkus į priekį išvedė Cristiano Ronaldo (2:1).

54 min. svečiai grąžino pusiausvyrą po Martino Odegaardo įvarčio, tačiau paskutinis stadione triumfavo C. Ronaldo. 70 min. jis realizavo pergalingu tapusį 11 m baudinį.

„Manchester United“ nugalėjo 3:2.

Tai buvo paskutinės laikinojo „Manchester United“ trenerio Michaelio Carricko rungtynės prie komandos vairo, netrukus pareigas iš jo perims naujasis ekipos strategas Ralfas Ragnickas, dirbsiantis su ekipa bent jau iki sezono pabaigos.

Netrukus po finalinio švilpuko „Manchester United“ pranešė, jog M. Carrickas nebegrįš į anksčiau užimtas asistento pareigas, nes pats nusprendė atsistatydinti iš ekipos trenerių štabo.

Kitose ketvirtadienio vakaro rungtynėse Londono „Tottenham Hotspur“ namie 2:0 įveikė „Brentford“ futbolininkus. 12 min. Segi Canosas kamuolį nukreipė į savo vartus, o 65 min. šeimininkų persvarą padvigubino Son Heung-Minas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją