Šeimininkai kur kas geriau pradėjo susitikimą. Du įvarčius pirmame kėlinyje pelnė puolėjas Burakas Yilmazas, iškart po pertraukos dar vieną pridėjo saugas Hakanas Čalhanoglu.

75-ą min. olandų viltis atgaivino efektingai kamuolį pro gynėjus prasimetęs Davy Klaassenas, vos po dviejų minučių griūdamas kamuolį paliesti sugebėjo ir į vartus jį nukreipė Luukas de Jongas.


Tačiau atsigavusius svečius čia pat atgal nubloškė B. Yilmazas. Idealiai baudos smūgį realizavęs Turkijos rinktinės kapitonas surinko „hat-trick'ą“, o jo tautiečiai laimėjo mačą 4:2.

Tiesa, pačioje dvikovos pabaigoje rezultatą sušvelninti dar galėjo Memphis Depay, bet jo nuo 11 m žymos smūgiuotą kamuolį atmušė vartininkas Ugurcanas Cakiras.

Franko de Boero auklėtiniams nesėkmė pirmame žingsnyje tik dar labiau išaugins spaudimą, kuris ir taip yra padidintas, mat olandai prieš tai sensacingai nepateko į 2018 metais Rusijoje vykusį pasaulio čempionatą.

Kitose G grupės rungtynėse Latvija susitinka su Juodkalnija, Gibraltaras priima Norvegiją.

2022 metais Katare vyksiančio čempionato atrankoje dalyvauja 55 Europos komandos, suskirstytos į dešimt pogrupių. Jų nugalėtojai keliaus tiesiai į Katarą, o antrąsias vietas užimsiančios rinktinės varžysis papildomame atrankos etape dėl likusių trijų kelialapių.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)