Pasak futbolininko, jis atvykęs iš Miuncheno „Bayern“ ekipos į „Manchester United“ buvo visų mylimas, tačiau kuomet buvo patirta sunki trauma ir jis negalėjo rungtyniauti keletą metų, su juo buvo elgiamasi kaip su šiukšle.

„Kuomet patyriau traumą, pasijutau tarsi jūrų kiaulytė. „United“ medikai su manimi eksperimentavo. Gyvenime dar nebuvau tiek daug subadytas adatų. Dabar, kuomet pasiteirauju „City“ komandos personalo darbuotojų, traumą būčiau išsigydęs ir be šio gydymo metodo. Tai buvo tarsi žaidimas“, - prisiminimais dalijosi 30-metis futbolininkas.

„Tai, jog buvau atleistas tik patvirtina, kad aš šiam klubui buvau nereikalingas, todėl nieko nuostabaus ir tai, jog su manimi buvo elgiamasi kaip su šiukšle. Džiaugiuosi pasirinkęs „City“ ir dėl to nei kiek nesigailiu“, - užbaigė Hargreavesas.

Futbolininko žodžius laikraštyje perskaitęs treneris Alexas Fergusonas puolė ginti savo komandos gydytojus ir personalą.

„Jis turbūt juokauja. Mes darėme viską, analizavome jo sportinę formą ir būklę. Jis buvo patikimose rankose, tačiau trauma nepasidavė ir kovojo iš paskutinių, - teigė Fergusonas.

„Žerti kritiką ant savo darbuotojų neleisiu, kadangi tik jų dėka per pastaruosius metus mes išlaikome gerą formą ir iškovojame titulus. Jokia kita komanda negali tuo pasigirti. Traumos mus aplanko tikrai labai retai, todėl tai yra didžiulis komandos medikų ir personalo nuopelnas“, - užbaigė strategas.