Bosnis su „Roma“ komanda buvo siejamas jau nuo pat vasaros pradžios. E. Džeko Italijoje rungtyniaus bent sezoną, o po metų italai turės galimybę išpirkti futbolininko kontraktą.

„Atvykau čia laimėti titulų su „Roma“, - ryžtingai kalbėjo puolėjas. - Tikrai galiu prižadėti vieną, kad kiekvienuose rungtynėse stengsiuosi žaisti kuo geriau.“

Į „Man City“ klubą E. Džeko atvyko 2011 metais, kai už 32 milijonus eurų buvo įsigytas iš „Wolfsburg“ (Vokietija) ekipos. Praėjusį sezoną bosniui nesisekė prasibrauti į „miestiečių“ starto sudėtį ir persikėlimas į „Roma“ komandą buvo pagrindinė to priežastis.

Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės narys praėjusį sezoną sužaidė 31 rungtynes ir pelnė šešis įvarčius, kai tuo metu 2013-14 metų sezone per sužaistas 46 rungtynes įmušė 26 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją