Beviltiškai savo žiūrovų akivaizdoje atrodę Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai 0:2 nusileido Sevilijos „Real Betis“ futbolininkams.

Svečius 61-ąją minutę į priekį išvedė Andresas Guardado, o 75-ąją minutę tikslų smūgį pridėjo bei persvarą padvigubino Jese.


„Real“ ekipa per 38 turus surinko 68 taškus bei „La Liga“ čempionate užėmė trečiąją vietą, užleisdama į priekį ne tik čempionę „Barceloną“, bet ir Madrido „Atletico“.

Sezoną sekmadienio vakarą pabaigė „Barcelonos“ ir „Eibar“ akistata, pasibaigusi lygiosiomis 2:2.

Katalonams įvarčius paeiliui 31-ąją ir 32-ąją minutėmis pelnė Lionelis Messi, kuris pabaigė sezoną lygoje su 36 įvarčiais.

Užtikrintai rezultatyviausiu Ispanijos pirmenybių futbolininku tapęs argentinietis yra pagrindinis kandidatas trečius metus iš eilės atsiimti ir Europos auksinį batelį.

Vienintelis realus jo konkurentas yra PSG puolėjas Kylianas Mbappe, kuris paskutiniajame Prancūzijos lygos ture pasivytų L. Messi, jei įmuštu 4 įvarčius į „Reims“ vartus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)