L. Lazarevičius taip pat dar turės sumokėti ir 750 eurų baudą. Anksčiau 25-erių metų futbolo chuliganas pats atėjo ir pasidavė policijai, atsiprašė I. Akinfejevo, Rusijos ir Juodkalnijos rinktinių ir visos šalies žmonių. Futbolininkui buvo nudegintas kaklas ir jis pateko į ligoninę.

UEFA juodkalniečiams įskaitė techninį pralaimėjimą 0:3, įpareigojo žaisti dvejas namų rungtynes be žiūrovų ir skyrė 50 tūkst. eurų baudą. Rusijos futbolo federacijai už šios šalies fanų chuliganišką elgesį skirta 25 tūkst. eurų bauda. Rusų rinktinės gerbėjai į stadioną įsinešė Serbijos ir „Novorusijos“ vėliavas, taip pat metė pirotechniką į aikštę ir tribūnose sudegino NATO vėliavą.

Incidentas įvyko kovo 27-ą dieną per rungtynes Juodkalnija - Rusija. Jau pirmą mačo minutę L. Lazarevičiaus mesta petarda sužeidė I. Akinfejevą, dėl ko dvikovą buvo nutraukta 40 minučių. Antrame kėlinyje, rezultatui esant 0:0, fanai į aikštę vėl pradėjo mėtyti įvairius daiktus, kol teisėjas 67-ą min. nusprendė nutraukti rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)