64-erių italas dar turėjo sutartį su „Napoli“, bet paprašė pertraukos darbe. Komandos prezidentas Aurelio De Laurentiis tam neprieštaravo ir dabar renkasi L. Spalletti įpėdinį.

„Esu labai pavargęs, todėl reikia pailsėti. Nežinau, ar galime tai vadinti pertrauka nuo darbo, tačiau aš nedirbsiu. Netreniruosiu „Napoli“ ar kitos komandos“, – sakė specialistas.

L. Spalletti Neapolyje dirbti pradėjo 2021 m., o šiemet užtikrintai atvedė ekipą į Italijos „Serie A“ viršūnę – šalies titulo klubas nebuvo laimėjęs nuo pat 1990 m., kai komandos marškinėlius vilkėjo legendinis Diego Maradona.

Su argentiniečiu buvo iškovotas ir pirmasis čempionų titulas 1987 m.


Galutinė „Napoli“ pergalė šiemet buvo tik laiko klausimas – „Serie A“ jie dominavo nuo pirmojo turo, visą laiką turėjo milžinišką pranašumą prieš artimiausius persekiotojus, o karūnuoti buvo likus dar penkiems turams iki pirmenybių finišo.

„Corriere dello Sport" skelbia, kad L. Spalletti pakeis buvęs Ispanijos rinktinės ir „Barcelonos“ treneris Luisas Enrique.

Jis atmetė Londono „Chelsea“ kvietimą, bet į ispaną dar taikosi kitas Anglijos sostinės klubas – „Tottenham Hotspur“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją