Nuotoliniu būdu posėdžiavęs LFF Drausmės komitetas nusprendė už nesportišką elgesį – demonstratyvų spjūvį į žiūrovus stadione – skirti „Sūduvos“ žaidėjui S. Kerlai dviejų A lygos rungtynių praleidimo sankciją kartu su draudimu patekti į persirengimo kambarį ir techninę zoną bei 500 eurų baudą, praneša lygos svetainė.

„Futbole nėra vietos tokiam nepagarbiam elgesiui nei varžovų, nei sirgalių atžvilgiu. Labai gerai, kad tokie epizodai yra viešinami, nes jie padeda LFF Drausmės komitetui priimti greitus sprendimus ir gali būti pamoka ir kitiems žaidėjams,“ – kalbėjo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Šis LFF DK sprendimas ne vėliau kaip per 7 (septynias) dienas nuo jo įteikimo dienos gali būti skundžiamas LFF Apeliaciniam komitetui, pateikiant apeliacinį skundą, atitinkantį Kodekse nustatytus reikalavimus.

Primename, kad po rungtynių į rūbinę traukiantis Semiras Kerla bjauriai reagavo iš centrinės tribūnos sklindantį švilpimą svečių atžvilgiu.

Paguodos įvartį pelnęs futbolininkas demonstratyviai spjovė į žiūrovų pusę ir nuskubėjo į rūbinę. Epizodą įamžino vienas žiūrovų, o šis įrašas ėmė plisti socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)