A. Novikovo atstovaujama „Erzurum BB“ ekipa namie 1:2 nusileido vienai stipriausių Turkijos komandų Stambulo „Galatasaray“.

Sostinės klubą 20-ąją minutę į priekį išvedė Emre Kilincas, tačiau A. Novikovas 45-ąją minutę realizavo 11 metrų baudinį ir išlygino rezultatą.

Vis dėlto po pertraukos „Galatasaray“ žvaigždynas savo pranašumą įrodė. 64-ąją minutę pergalingą įvartį pelnė buvęs Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ puolėjas Radamelis Falcao.

Tas pats 34-erių futbolininkas iš Kolumbijos 73-ąją minutę prieš save išvydo raudoną kortelę, tačiau „Erzurum BB“ kiekybiniu pranašumu nepasinaudojo ir turėjo susitaikyti su nesėkme.

A. Novikovas žaidė iki 77-osios minutės.

„ErzurumBB“ per 5 turus surinko 7 taškus ir turnyrinėje lentelėje užima aštuntąją vietą. „Galatasaray“ ekipa su 10 taškų yra trečia.

A. Novikovas šį sezoną Turkijoje jau pelnė tris įvarčius. Lietuvis su dar keturiais futbolininkais dalinasi trečią vietą rezultatyviausių lygos žaidėjų sąraše.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)