Žalgiriečiai UEFA Čempionų lygos trečiame atrankos etape susitiks su Budės „Glimt“ – rugpjūčio 3 dieną Norvegijoje, o rugpjūčio 9 d. – Vilniuje.

Ketvirtojo (atkrintamojo) atrankos etapo burtai bus traukiami rugpjūčio antradienį nuo 13 valandos.

Šiuose burtuose „Žalgirio“ ir „Glimt“ poros nugalėtojai gali susitikti su kitais šalių čempionais iš aukštesnį reitingą (skirstytų komandų) turinčio burtų krepšelio.

Jame bus trijų porų nugalėtojai – dvikovose tarp Razgrado „Ludogorets“ (Bulgarija) ir Zagrebo „Dinamo“ (Kroatija), Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija) ir Jerevano „Pyunik“ (Armėnija) bei Tiraspolio „Šeriff“ ir Pilzeno „Viktorija“ (Čekija) laimėjusios komandos, taip pat Danijos čempionas „Kobenhavn“.

Ketvirto etapo rungtynės vyks rugpjūčio 16-17 ir 23-24 dienomis.

„Žalgirio“ ir „Glimt“ akistatą pralaimėjusi pusė keliaus į UEFA Europos lygos ketvirtąjį (atkrintamąjį) atrankos etapą.

Jame minėta pora pateko į II burtų krepšelį, kuriame bus Čempionų lygos trečiajame žaidusios komandos. Be jau minėtų trijų porų šiame krepšelyje taip pat yra „Qarabaq“ (Azerbaidžanas) ir Budapešto „Ferencvaros“ (Vengrija) bei Haifos „Maccabi“ (Izraelis) ir Limasolio „Apollon“ (Kipras).

UEFA Europos lygoje žais šiose porose pralaimėjusios komandos. Burtuose 4 iš 6 porų bus surikiuotos tarpusavyje.

Dar 2 iš 6 II krepšelio porų bus suporuotos su III krepšelio poromis.

III krepšelyje – UEFA Europos lygos trečiajame atrankos etape žaisiančios komandos. Ketvirtajame etape žais porų nugalėtojai: „Malmo“ (Švedija) arba „Diddeleng“ (Liuksemburgas), „Shamrock Rovers“ (Airija) arba Skopjės „Shkupi“ (Šiaurės Makedonija), Belfasto „Linfield“ (Šiaurės Airija) arba „Zurich“ (Šveicarija), Pirėjo „Olympiacos“ (Graikija) arba Bratislavos „Slovan“ (Slovakija) ir „Maribor“ (Slovėnija) arba Helsinkio HJK (Suomija).

Europos lygos ketvirtojo atrankos etapo rungtynės vyks rugpjūčio 18-25 dienomis.