„Pralaimėjimas yra sporto dalis. Mes išmėginome viską ir kovojome iki pabaigos. Ačiū už palaikymą visų ir kiekvieno iš mūsų atskirai“, – savo „Twitter“ paskyroje po rungtynių rašė Neymaras.

Galiausiai dar pridūrė: „Ir linkiu sėkmės „Bayer“. Tikėtina, kad brazilas turėjo galvoje ne Lėverkuzeno „Bayer“, o naujuosius čempionus Miuncheno „Bayern“.

„Nukritusi“ raidė neliko nepastebėta interneto platybėse ir futbolo žvaigždė susilaukė sarkastiškų komentarų.

Lėverkuzeno „Bayer“ ispaniškoje paskyroje taip parašė: „Nežinome, kodėl mus sveikini, tačiau ačiū“.

Bet kuriuo atveju, ši klaida tikrai nėra jam tiek skausminga, kiek pralaimėjimas finale. Pasibaigus rungtynėms Neymaras buvo nepaguodžiamas – nepadėjo nei „Bayern“ žaidėjo Davido Alabos žodžiai, nei komandos draugų apkabinimai.

Kitoje stovykloje – neaprėpiamas džiaugsmas ir rekordiniai priziniai pinigai. „The Treble“ – Vokietijos čempionatą, taurę ir Čempionų lygą – susišlavusi „Bayern“ savo banko sąskaitą papildys tokia suma, kokios dar nėra gavęs nė vienas klubas.

Šeštą kartą Čempionų lygoje triumfavusio Miuncheno klubo priziniame krepšelyje iš viso 135 mln. eurų.

Prie startinių 15,25 mln. eurų ir premijų už šešias pergales grupės etape (po 2,7 mln.) prisidėjo 9,5 mln. už aštuntfinalį, 10,5 mln. už ketvirtfinalį, 12 mln. už pusfinalį ir 15 mln. – už finalą.

Dar prisidėjo premija iš taip vadinamo kooficientų krepšelio, atsižvelgiant į paskutinius 10 metų ir rinką – 33,24 mln.

Galiausiai savo pyrago dalį komanda atsiriekė ir iš TV transliacijų (Vokietijoje – „Sky“, DAZN, ZDF) – laukiama mažiausiai 11,5 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)