PSG šeštadienį svečiuose 3-0 sutriuškino šį sezoną buksuojančius ir tik 18-ąją vietą užimančius „Lille“ futbolininkus. Pergalė leido iškovoti 62-ąjį tašką ir turėti 11 taškų pranašumą prieš „Marseille“.

18-ąjį savo įvartį „Ligue 1“ pirmenybėse pelnė Neymaras, kuriam 77-ąją minutę pavyko pasižymėti preciziškai tiksliu baudos smūgiu. Kitus du įvarčius pelnė Yuri Berchiche ir Giovani Lo Celso.

Kiti rezultatai:

„Amiens“ 0 – 2 „Saint-Etienne“
„Montpellier“ 2 – 1 „Angers“
„Nice“ 0 – 1 „Toulouse“
„Strasbourg“ 0 – 2 „Bordeaux“

Dar didesniu atotrūkiu nuo persekiotojų gali pasigirti „Bundesliga“ čempionate dominuojantis Miuncheno „Bayern“ klubas. Bavarai po 21 turo į priekį yra nutolę per 18 taškų.

Šeštadienį „Bayern“ svečiuose Francko Ribery ir Jameso Rodriguezo įvarčių dėka 2-0 pranoko „Mainz 05“ vienuolikę bei šventė jau aštuntąją pergalę iš eilės.

Vokiečiams palankiai susiklostė ir rezultatai kituose stadionuose. Antrąją vietą užimantis Leverkuzeno „Bayer“ klubas išvykoje 0-0 sužaidė su „Freiburg“.

Kitas dėl antros vietos kovojantis klubas Gelzenkircheno „Schalke“ namuose 1-2 netikėtai krito prieš Bremeno „Werder“.

„Schalke“ trečiąją vietą užleido 1-0 prieš Monchengladbacho „Borussia“ laimėjusią „Leipzig“ ekipą, kuriai pergalę dovanojo iš Liverpulio „Everton“ sausį išsinuomuoto Ademola Lookmano įvartis.

Debiutiniame mače pasižymėjęs puolėjas tapo pirmuoju „Bundesliga“ čempionate pasižymėjusiu anglu nuo 2005 metų, kai tai buvo padaręs Owenas Hargreavesas.

Kiti rezultatai:

„Hertha Berlin” 1 – 1 „Hoffenheim”
„Wolfsburg” 1 – 1 „Stuttgart”

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją