Paryžiaus „Sain Germain“ ekipos lyderiui pasaulio čempionatas Rusijoje susiklostė gerokai prasčiau nei jis tikėjosi. Brazilams trūko jo įvarčių, o labiau nei Neymaro žaidimas buvo aptariamas jo praleidžiamas laikas besivartant ant žolės.

„Galiu pasakyti, kad dabar išgyvenu liūdniausią momentą savo karjeroje. Pralaimėti buvo neįtikėtinai skaudu, nes žinojome, kad galėjome pasiekti labai daug. Turėjome sąlygas sukurti istoriją.

Deja, šįkart to nepadarėme. Dabar man sunku rasti jėgų grįžti žaisti futbolą. Tikiuosi, kad Dievas suteiks man šių jėgų. Niekada nenustosiu Dievui dėkoti. Net ir tada, kai pralaimėsiu.

Didžiuojuosi būdamas šios Brazilijos rinktinės dalimi. Didžiuojuosi visais komandos draugais. Mūsų svajonė neišsipildė, tačiau mes neišmetame jos iš savo galvų ir širdžių“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė Neymaras.

Į Braziliją sugrįžęs 26-erių futbolininkas dabar pradeda rūpintis klubinio futbolo reikalais. Pasak pranešimų, šią vasarą Neymaras gali persikelti į Madrido „Real“ ekipą ir joje pakeisti Cristiano Ronaldo.

Žiniasklaidoje taip pat pasirodė pranešimų, skelbiančių, jog Neymaras norėtų likti PSG ekipoje, jei ši vasarą parduotų Edisoną Cavani ir nusipirktų kitą puolėją iš Urugvajaus Luisą Suarezą.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)