„Kartais persistengiu, tačiau tiesa yra tokia – aikštėje aš kenčiu“, – kalbėjo Neymaras savo rėmėjų vaizdo įraše, paviešintame per daugelį Brazilijos televizijos kanalų.

Brazilijoje šios šalies rinktinės lyderis taip pat buvo kritikuojamas dėl pasikartojančių efektingų griuvinėjimų ir ilgo raičiojimosi ant vejos per FIFA 2018 turnyro rungtynes.

Neymaras duotame interviu tvirtino, kad pasikeitė: „Man prireikė laiko, kad priimčiau visą tą kritiką, pasižiūrėčiau į veidrodį ir tapčiau nauju žmogumi. Tiktai tas, kas nukrenta, gali vėl atsistoti“.

Brazilas kreipėsi ir į sirgalius, kviesdamas nuo jo nenusisukti ir paremti. „Jūs galite ir toliau akmenis į mane svaidyti arba galite padėti tuos akmenis į šoną ir ištiesti man ranką“, – sakė jis.

Neymaras kalbėjo, kad perdėtos jo reakcijos susijusios su nemokėjimu susitaikyti su pralaimėjimais.

Pasaulio čempionate viena iš favoričių laikyta Brazilijos rinktinė savo pasirodymą baigė ketvirtfinalyje, kur 1:2 patirto pralaimėjo Belgijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)