Brazilams, kaip ir visiems kitiems likusiems planetos pirmenybių dalyviams, klysti ir klupti kaip grupių etape nebegalima.

Artėjant išlikimo dvikovai su Pietų Korėjos komanda Tite auklėtinių gretose – viena gera ir pora prastų naujienų.

Pirmiausia, į treniruotes grįžo pastarąsias dvejas turnyro rungtynes dėl čiurnos traumos praleidęs Neymaras.

„Aš jaučiuosi gerai, žinojau, kad taip ir bus dabar“, – dainos „I feel good“ žodžiais socialiniuose tinkluose prabilo 30-metis puolėjas.

Iš jo ir gerbėjų pasidalintų nuotraukų bei vaizdo įrašų atrodo, kad PSG klubo snaiperis nebejaučia jokio skausmo ir gali žaisti visa jėga.

Nepaisant to, brazilai pirmadienio vakarą į aikštę žengs tikrai ne pačios pajėgiausios sudėties. Pranešama, kad čempionatas anksčiau laiko baigėsi susižeidusiam puolėjui Gabrieliui Jesusui ir gynėjui Alexui Tellesui. Bent jau artimiausiame mače trūks ir Alexo Sandro.

Nerimas ir nežinia vis dar gaubia ir Danilo likimą. Jei jis ir Neymaras jausis pakankamai gerai, Tite yra nusiteikęs juos įtraukti į starto sudėtį.

Primename, kad paskutinėse Katare vykstančio pasaulio čempionato G grupės rungtynėse Brazilijos rinktinė 0:1 nusileido Kamerūnui ir patyrė pirmą nesėkmę grupės etape nuo 1998 metų, kai 1:2 nusilenkė Norvegijai.

Vis dėlto sensacingas antausis penkiskart planetos čempionų brazilų iš pirmos vietos G grupėje neišstūmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją