V.Vaškūnas, prieš sezono pradžią buvo minimas tarp kandidatų į I–oje lygoje rungtyniaujančios Kauno “Atleto” ekipos trenerio postą, bei tarp “Šilutės” ekipos žaidėjų, tačiau atsistatydinus V.Stankevičiui, jis sutiko užimti "Nevėžio" vyriausiojo trenerio postą.

Kėdainių ekipą taip pat papildė du legionieriai: devyniolikmetis gynėjas iš Gruzijos Akaki Khubutia ir jo bedraamžis ukrainietis saugas Olegas Dorošenko. Abu šiuos futbolininkus “Nevėžiui” paskolino FBK “Kaunas” ekipa.

“Nevėžio” ekipos vartus ateinantį sezoną turėtų ginti praėjusį sezoną Vilniaus “Vėtrai” priklausęs veteranas Marius Poškus, po praėjusio čempionato kiek skubotai paskelbęs apie karjeros pabaigą. Beje, M.Poškus su naujuoju ekipos vyr.treneriu V.Vaškūnu keletą sezonų kartu rungtyniavo Kauno “Inkaro–Grifo” ekipoje.

Ekipą taip pat papildė puolėjas Vitalis Stankevičius, praėjusį sezoną pradėjęs FK “Riga” ekipoje, o pabaigęs jau Lietuvoje, Šilutės “Šilutės” ekipoje.

Rytoj kėdainiečiai pirmąsias rungtynes žais Vilniuje, su vietos “Vėtros” ekipa.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją