Šeštadienį pešę tik tašką Mančesterio klubų derbyje (0:0) antradienį Pepo Guardiolos auklėtiniai namuose tenkinosi lygiosiomis 1:1 (1:1) ir su priešpaskutine „Premier“ lygos komanda – „West Bromwich Albion“.

Šeimininkai nuo 30 minutės pirmavo po gražios kombinacijos ir puikų Raheemo Sterlingo perdavimą įvarčiu pavertusio Ilkay'aus Gundogano smūgio, tačiau dar iki pertraukos kamuolys atsidūrė ir jų pačių vartuose, kai 43 min. po Oluwasemilogo Adesewo Ibidapo Ajayi šūvio ir rikošeto nuo Rubeno Diaso bejėgis buvo Edersonas.

Antrame kelinyje net 20 kartų link varžovų vartų smūgiavę Miestiečiai taip ir nebepramušė svečių gynybos ir vartininko bei su 20 taškų liko šeštoje turnyro lentelės vietoje.

Įdomu, kad tai buvo tik 7-asis WBA taškas per 13 turų – nepaisant jo, ekipos stratego Slaveno Biličiaus kėdė ir toliau labai stipriai braška.

Dar prasčiau antradienio vakaras susiklostė Londono „Chelsea“ komandai, kuri išvykoje 1:2 (0:0) nusileido „Wolverhampton Wanderers“ atstovams

Antro kėlinio pradžioje, 49 min., Franko Lampardo kariauna išsiveržė į priekį po Olivier Giroud įvarčio vienu lietimu, bet netrukus, 66 min., Danielis Podence'as išlygino rezultatą, o per pridėtą teisėjo laiką, 90+5 min., Pedro Neto greitos kontratakos metu išplėšė Vilkams pergalę.

Savo taupyklės nepapildžiusi „Chelsea“ su 22 taškais rikiuojasi penkta.

Primename, kad trečiadienio vakarą (22 val. Lietuvos laiku) legendiniame „Anfield“ stadione tarpusavyje susigrums turnyro lentelės lyderiai – Jurgeno Kloppo treniruojamas FC „Liverpool“ ir Jose Mourinho vedamas Londono „Tottenham Hotspur“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)