Nuo praėjusių metų „Orlando City“ ekipoje žaidžiantis 33-ejų futbolininkas MLS pirmenybių rungtynėse su „Columbus Crew“ buvo išvarytas iš aikštės 52-ą minutę.

Keisčiausia, jog iš pradžių tik įspėjimą Nani skyręs arbitras Ramy Touchanas tokį sprendimą priėmė pasinaudojęs VAR peržiūros galimybe.

Vaizde įraše matyti, kad portugalas sužaidė į kamuolį bandydamas šį išmušti varžovui iš po kojų, tad abejotina, ar dėl tokio epizodo apskritai reikėjo stabdyti žaidimą.

Tačiau teisėjas traktavo savaip ir ne tik neatšaukė parodytos geltonos kortelės, bet netgi pakeitė ją į raudoną.

Priblokštas Nani aikštę paliko verkdamas, jo komandos draugai puolė ginčytis su arbitru, bet mačą „Orlando City“ teko tęsti be garsiausio žaidėjo.

Jau po dviejų minučių „Columbus Crew“ gynėjas Harrisonas Affulas pelnė išlyginamąjį įvartį (1:1).

Vis dėlto „Orlando City“ susiėmė, ir 84-ą min. Benji Michelis išplėšė svarbią pergalę trečią vietą Rytų konferencijoje užimančiai komandai (41 taškas). Įveikti varžovai lieka ketvirti (38 tšk.) ir taip pat taikosi į atkrintamąsias varžybas.

Nani šiame MLS sezone per 14 susitikimų pasižymėjo 4 įvarčiais ir 2 rezultatyviais perdavimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)