Paryžiaus „Saint Germain“ superžvaigždė rungtynėse su „Lille“ pasižymėjo jau 8-ąją sekundę ir taip pagerino „Ligue 1“ rekordą. Prancūzas perkėlė varžovų vartininką sulaukęs itin ankstyvo ir tikslaus Lionelio Messi perdavimo į priekį.

Rekordiniu įvarčiu K. Mbappe neapsiribojo – puolėjas pasižymėjo „hattricku“, o PSG išvykoje sutriuškino varžovus net 7:1. Du įvarčius svečiams pridėjo Neymaras, po vieną – Lionelis Messi ir Achrafas Hakimi.


Sekmadienio vakarą smaginosi ir Miuncheno „Bayern“ klubas, kuris „Bundesliga“ rungtynėse svečiuose 7:0 sutalžė „Bochum“. Taškų nebarstantys čempionai per pirmus tris turus jau įmušė 15 įvarčių.

Šį kartą du įvarčius mušė Sadio Mane, po vieną – Kingsley Comanas, Laroy'us Sane, Matthijsas de Ligtas ir Serge'as Gnabry. Vieną įvartį į savo vartus šeimininkai įsimušė patys.

Ispanijos „La Liga“ čempionate pirmą kartą suklupo Madrido „Atletico“ ekipa, kuri namuose 0:2 neatsilaikė prieš „Villarreal“.

Rungtynių pabaigoje nugalėtojams įvarčius pelnė Yeremy Pino ir Gerardas Moreno. Šeimininkai mačą baigė dešimtyje – raudoną kortelę prieš save išvydo Nahuelis Molina.

Pirmuosius sezono taškus prarado ir „Serie A“ čempionų titulą ginantys „AC Milan“ futbolininkai, kurie išvykoje 1:1 išsiskyrė su „Atalanta“.

Pirmajame kėlinyje šeimininkus į priekį išvedė ukrainietis Ruslanas Malinovskis, o 68-ąją minutę rezultatą išlygino Ismaelis Bennaceras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją