Lemtingą įvartį 13-ą min. įmušė 11 m baudinį realizavęs rezultatyviausias „Bundesliga“ žaidėjas Robertas Lewandowskis.

Jam tai buvo jau 22-as tikslus smūgis šiame sezone. Lenkas net dešimčia įvarčių yra atsiplėšęs nuo artimiausių konkurentų geriausių lygos snaiperių sąraše.

Tiesa, „Bayern“ persvara Bavarijos derbyje anaiptol nebuvo tokia didelė. 76-ą min. islandas Alfredas Finnbogasonas turėjo auksinę galimybę išlyginti rezultatą, bet nuo 11 m žymos smūgiavo į virpstą.

Pergalė svečiams iš Miuncheno (39 taškai) leido turnyro lentelėje išlaikyti 5 taškų distanciją nuo antrą vietą užimančio „Leipzig“.

Pastarasis klubas namuose tokiu pačiu minimaliu skirtumu 1:0 įveikė Berlyno „Union“. Vienintelį įvartį 70-ą min. pelnė Emilis Forsbergas.

Kitose rungtynėse „Koln“ svečiuose pratęsė Gelzenkircheno „Schalke“ kančias laimėdamas 2:1, Bylefeldo „Arminia“ namuose 3:0 sutriuškino „Stuttgart“, o „Freiburg“ ir Frankfurto „Eintracht“ išsiskyrė taikiai 2:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)