Nugalėtojų gretose dusyk pasižymėjo Deividas Lukošius (4-ą ir 53-ią min.), kartą – Donatas Navikas (73-ią min.), o garbės įvartį pralaimėjusiems pelnė Domantas Antanavičius (75 min.).

Lietuvos U-19 rinktinė, kurią treniruoja Svajūnas Česnulis ir Henrikas Grigas, Palangoje stovyklaus iki šeštadienio ir dar sužais dvejas kontrolines rungtynes su Gargždų „Bangos“ ir „Šilutės“ klubais.

Kovo mėnesio pabaigoje rinktinės lauks išvyka į Estiją. Kovo 25-ą ir 27-ą dienomis lietuviai turėtų sužaisti dvejas kontrolines rungtynes su Estijos bendraamžiais, o paskui ruošis Baltijos taurės turnyrui.

Pagrindinis šiemet U-19 rinktinei keliamas tikslas - sėkmingai pasirodyti spalio 3-10 d. Lietuvoje vyksiančiame Europos čempionato atrankos turnyre. Jaunųjų Lietuvos futbolininkų varžovės bus Austrijos, Bosnijos ir Hercegovinos bei Azerbaidžano rinktinės.

Lietuva U-19: Milvydas Tupikas, Deividas Skaržauskas, Domas Levišauskas, Tomas Rakašius, Nikita Peretiatko, Povilas Malakas, Domantas Antanavičius, Domantas Vitkus, Rokas Petrikas, Artūras Rudokas (65 min. Almantas Eidėjus), Paulius Obolevičius (65 min. Vilius Giedraitis).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)