15-ajame ture mėlynai balti išvykoje turėjo pripažinti Gargždų „Bangos“ pranašumą, kuri triumfavo po mačo pabaigoje pelnyto įvarčio rezultatu 1:0 (0:0).

Pirmame kėlinyje stadione susirinkę aistruoliai daug pavojingų epizodų neišvydo. 15 minutę stipriai Salifo Cisse smūgiuotą kamuolį virš skersinio nukreipė Mantas Bertašius, o kiek vėliau Samuelis Odeoyibo surado Thompsoną Gavi, kuris atitrūko nuo vartininko sargo, tačiau į vartus nepataikė.

Šeimininkai susikūrė dvi progas standartinių padėčių metu. Karolio Žebrausko į baudos aikštelę siųstas kamuolys atsimušė į skersinį, pirmam kėliniui artėjant į pabaigą – kamuolys nuo Misaki Sato pataikė į virpstą ir netrukus jį sugavo Ignas Plūkas.

Antrame kėlinyje „Hegelmann“ ekipa padidino spaudimą varžovams, tiesa, itin aštrių epizodų sukurti nepavyko – su į vartų plotą skriejusiais kamuoliais susitvarkė M. Bertašius. Svečių gretose pirmą sykį po trijų mėnesių pertraukos pasirodė traumą išsigydęs Matheusas Marcondele.

„Banga“ gana retai apsilankydavo prie varžovų vartų, bet tą darė gana aštriai. Kėlinio viduryje Karolis Žebrauskas iš geros padėties nepataikė į vartus, o 89 min. šeimininkai triumfavo – po K. Žebrausko perdavimo efektingu smūgiu kulnu pasižymėjo Modestas Vainikaitis.

Po keitimo aikštėje pasirodęs ir epizodiškai rungtyniaujantis M. Vainikaitis pasižymėjo pirmą kartą „Optibet A lygoje“.

29 taškus turinti Kauno rajono komanda nepasinaudojo šansu pakilti į pirmąją vietą, savo ruožtu, 14 taškų turinti „Banga“ dar labiau įsitvirtino 8-oje pozicijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją