Antradienį „Manchester United“ svečiavosi Berne, kur susigrūmė su Šveicarijos čempionais „Young Boys“ futbolininkais. C. Ronaldo per apšilimą prieš rungtynes kamuoliu pataikė tiesiai stadiono darbuotojai į galvą.

Smūgis buvo toks stiprus, kad nukentėjusioji niekaip negalėjo atsikelti, prie jos prišoko kiti darbuotojai, atbėgo ir medikas. Susirūpinęs, kas nutiko, prie moters peršokęs barjerus priėjo ir pats C. Ronaldo. 36 metų puolėjas matyt pasijuto kaltas, asmeniškai atsiprašė darbuotojos ir niekur nėjo, kol neįsitikino, kad jai viskas bus gerai.


Po rungtynių, kurios nesibaigė gerai „Manchester United“, portugalas nepamiršo incidento per apšilimą ir nusiuntė minėtai stadiono darbuotojai savo marškinėlius dovanų. Būtent juos vilkėdamas CR7 pelnė pirmąjį rungtynių įvartį ir išvedė „raudonuosius velnius“ į priekį, tačiau dar pirmajame kėlinyje be vieno žaidėjo likę svečiai vėliau netikėtai pralaimėjo 1:2.

Pats C. Ronaldo antrojo kėlinio viduryje buvo pakeistas, o vietoje jo aikštėje pasirodęs Jesse Lingardas padarė neatleistiną klaidą per teisėjo pridėtą laiką. Ole Gunnaro Solskajero auklėtiniai dėl to nesugebėjo išsaugoti lygiųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)