Šeštadienį Belgijos aukščiausiosios futbolo lygos rungtynėse „Mechelen“ klubas 0-1 nusileido „Oostende“ ekipai. Lemiamas įvartis dramatiškai krito penktą pridėto rungtynių laiko minutę.

Pralaimėjimo buvo galima išvengti, jei A. Vranckxas būtų pasinaudojęs šimtaprocentine galimybe 67-ąją minutę išvesti „Mechelen“ į priekį.

Komandos draugui pataikius į skersinį, kamuolys atšoko tiesiai 17-mečiui. Belgui beliko pasiųsti kamuolį į tuščius vartus, tačiau to padaryti nepavyko.

Jaunasis futbolininkas nesėkmingai susistabdė kamuolį krūtine, netrukus už kamuolio užkliuvo bei atsitrenkė į virpstą.

„Oostende“ vartai liko sausi, o A. Vranckxui beliko griebtis už galvos.

Po rungtynių futbolininkas neslėpė nusivylimo bei įžvelgė savo klaidas. „Mechelen“ talentas tikisi, kad šį nesėkmingą epizodą jam pavyks pamiršti.

„Tiesiog turėjau mušti kamuolį į vartus. Nesėkmingai kamuolį susistabdžiau, o tada nepataikiau. Man gėda, bet bandysiu galvoti apie kitas rungtynes ir neišprotėti“, – sakė visame pasaulyje pagarsėjęs belgas.

„Mechelen“ po penkių turų Belgijos čempionate užima 14-ąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)