Andrea Pirlo auklėtiniai prarado dar du taškus, kai trečiadienio vakarą namuose sužaidė tik lygiosiomis 1:1 (1:0) su Bergamo „Atalanta“.

Senoji Senjora pirmavo po Federico Chiesos įvarčio 29 minutę, bet svečiams rezultatą pavyko išlyginti, kai 57 min. tikslus buvo Remo Freuleris.

Tiesa, netrukus F. Chiesa uždirbo abejotiną 11 metrų baudinį, kurį 61 min. ėmėsi realizuoti Cristiano Ronaldo. Visgi šį sykį portugalas varžovų vartininko nuginkluoti neįstengė – Pierluigi Gollini kamuolį sugavo.

Tai buvo jau šeštosios „Juventus“ lygiosios per 12 turų. Turiniečiai su 24 taškais žengia treti. Pirmauja AC „Milan“ (28 tšk.) ir Milano „Inter“ (27 tšk.).

Primename, kad tiek „Juventus“, tiek „Atalanta“ tęsia kovą ir UEFA Čempionų lygoje: „Juve“ aštuntfinalio serijoje susikaus su „Porto“, o „Atalanta“ – su Madrido „Real“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)