Šis momentas užfiksuotas per „Aberdeen“ ekipos rungtynes su „Inverness“ futbolininkais.

79 min. po keitimo aikštėje pasirodęs anglas M. Storey netrukus sulaukė tikslaus ir savalaikio komandos draugo perdavimo-dovanėlės.

Perdavimą jis gavo būdamas visiškai vienas prieš varžovų vartus, jam nekliudė nei vartininkas, nei gynėjai, tačiau kamuolys kažkokiu mistiniu būdu „susivėlė“ tarp puolėjo kojų ir tinkle nesuspurdėjo.

How on earth did Miles Storey miss this chance for Aberdeen last night?

The former #STFC and #Pompey man will not want to see this again! 🙈 pic.twitter.com/Meou2fhFDN— LateTackleMagazine (@LateTackle) April 5, 2017

„Misija neįmanoma įgyvendinta“, – iš M. Storey šaiposi britų žiniasklaida – akivaizdu, kad Anglijos jaunimo rinktinėje kadaise vienas rungtynes sužaidęs puolėjas šio epizodo pakartojimo matyti tikrai nenorės.

Vienintelė paguoda M. Storey – „Aberdeen“ komandos pasiekta pergalė 1:0. Įvartį 22 min. įmušė Ashas Tayloras.

Aberdyno futbolininkams tai buvo ketvirtoji pergalė iš eilės – turnyro lentelėje jie užima antrąją vietą (64 taškai) ir nusileidžia tik čempionų titulą jau užsitikrinusiems Glazgo „Celtic“ (86 taškai) futbolininkams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)