Iki penktojo turo pradžios ketvirtoje „Premier“ lygos turnyrinės lentelės vietoje žengę „Crystal Palace“ galėjo pasigirti geriausia gynyba – Roy Hodgsono vadovaujama vienuolikė per keturis sužaistus sustikimus buvo praleidusi tik du įvarčius.

Šį pasiekimą „Tottenham Hotspur“ sudaužė į šipulius jau per pirmąjį rungtynių pusvalandį. 10-ą susitikimo minutę pasižymėjo legionerius iš Pietų Korėjos Son Heung-Minas, 21-ą minutę po Serge'o Aurier smūgio kamuolį į savus vartus nukreipė Patrickas van Aanholtas, o prabėgus dar porai minučių kamuolį gražiu smūgiu į vartų tinklą nukreipė antrą įvartį įsirašęs Heung-Minas.

Dar iki pirmojo kėlinio pabaigos šeimininkai pridėjo ir ketvirtą įvartį – po Harrry Kane'o perdavimo iš dešiniojo atakos krašto pasižymėjo Erikas Lamela.

Su penktojo turo iššūkiu be vargo susitvarkė ir Londono „Chelsea“. Franko Lampardo auklėtiniai svečiuose rezultatu 5:2 (3:0) pranoko „Wolverhampton Wanderers“.

Nekasdienišku pasiekimu šiame susitikime pasižymėjo „Chelsea“ puolėjas Tammy Abrahamas. 21-erių metų puolėjas sumušė tris įvarčius į varžovų vartus, tačiau antrojo kėlinio viduryje nukreipė kamuolį ir į savų vartų tinklą.

Nepaisant nesėkmingo epizodo, Abrahamas įrašė savo pavardę į „Chelsea“ klubo metraščius tapdamas jauniausiu „hat-tricką“ aukščiausios lygos rungtynėse pelniusiu klubo futbolininku. Kitus du įvarčius svečiams pelnė gynėjas Fikayo Tomori ir saugas Masonas Mountas, o paskutinįjį paguodos įvartį šeimininkams pelnė Patrickas Cutrone.

Trejų nelaimėtų rungtynių seriją nutraukė „Manchester United“, savame stadione rezultatu 1:0 (1:0) pranokę „Leicester City“. Vienintelį sustikimo įvartį pelnė jau 8-ą minutę nuo 11-os metrų žymos pasižymėjęs Marcusas Rashfordas.

Kitų rungtynių rezultatai:

„Brighton&Hove Albion“ 1 – 1 „Burnley“

„Sheffield United“ 0 – 1 „Southampton“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)