„Wolverhampton“ namie 3:0 sutriuškino „Norwich“, o „Manchester United“ taip pat 3:0 savo žiūrovų akivaizdoje susitvarkė su „Watford“.

„Watford“ susitikimo pradžioje aktyviai kibo „raudoniesiems velniams“ į atlapus, tačiau „Manchester United“ savo pranašumą pradėjo demonstruoti susitikimo viduryje.

42-ąją minutę pražangą baudos aikštelėje išprovokavęs B. Fernandesas stojo mušti 11 m. baudinio ir neklydo – portugalas pelnė pirmąjį savo įvartį Mančesterio klube.

58-ąją minutę šeimininkų pranašumą padvigubino Anthony Martialis, o pergalę įtvirtino Masono Greenwoodo tikslus smūgis.

Ole Gunnaro Solskjaero kariauna pakilo į penktąją turnyrinės lentelės poziciją bei atsilikimą nuo ketvirtoje vietoje žengiančių Londono „Chelsea“ aristokratų sumažino iki 3 taškų.

Vėliau įvykusiose rungtynėse žiūrovai išvydo penkis įvarčius ir nelengvą šeimininkų pergalę – Londono „Arsenal“ namie 3:2 palaužė Liverpulio „Everton“.

Svečiai iš Mersisaido jau pirmąją minutę išsiveržė į priekį po tikslaus Dominico Calverto-Lewino smūgio, bet 27-ąją bei 33-ąją minutėmis rezultatą persvėrė Edwardas Nketiah ir Pierre'as-Emerickas Aubameyangas.

Prieš pat pertrauką rezultatą išlygino brazilas Richarlisonas, bet iškart po pertraukos pergalingą įvartį įmušė P.E. Aubameyangas.

Gabonietis pelnė 17-ąjį sezono įvartį bei šiuo metu su „Leicester“ žvaigžde Jamie Vardy yra rezultatyviausiųjų sąrašo viršuje.

„Arsenal“ pakilo į devintąją turnyrinės lentelės vietą. Mikelio Artetos auklėtinius nuo „didžiojo ketverto“ skiria 7 taškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)