Rinkimuose Cs. Laszlo teko varžytis su Valdu Ivanausku, kurio vardas Lietuvos futbolo žmonėms žinomas tūkstantį kartų daugiau.

"Nors šį kartą buvome varžovai, puikiai pažįstu Valdą ir tikiuosi paramos iš jo ateityje. Aš puikiai žinau, koks garsus žaidėjas buvo Valdas. Pažįstame vienas kitą nuo trenerių studijų laikų Vokietijoje ir atvykęs į Lietuvą norėčiau su juo susėsti ilgo pokalbio apie daug dalykų. Tikiuosi, kad greitai ir Valdas gaus rimtą darbo pasiūlymą", - kalbėjo treneris iš Vengrijos.

Vengro pergalė nustebino Tomą Danilevičių. Lietuvos rinktinės kapitonas manė, kad naujuoju treneriu LFF vadovai pasirinks Valdą Ivanauską.

T.Danilevičius laukia naujojo nacionalinės ekipos trenerio skambučio. Patyręs 33 metų futbolininkas neslėpė, kad buvo šiek tiek nustebęs, kai Italijoje gavo žinutę apie sprendimą rinktinės vairą patikėti vengrui.

Tačiau Neapolio "Juve Stabia" klubui atstovaujantis Lietuvos rinktinės kapitonas tikisi, kad jau per pirmąją treniruočių stovyklą turės progos artimiau susipažinti su naujuoju treneriu.

"Kol būsiu reikalingas Lietuvos rinktinei, visada atvyksiu. Niekuomet neturėjau nuostatos: jeigu bus vienas treneris - atvyksiu, o jei kitas - nežaisiu", - "Lietuvos rytui" tvirtino T.Danilevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją