Senegalo ir Egipto mūšis finale tiek per pagrindinį laiką, tiek per pratęsimą įvarčių nepadovanojo, o baudinių seriją senegaliečiai laimėjo 4:2.

Lemiamą baudinį įmušė „Liverpool“ puolėjas Sadio Mane, o jo bendraklubis egiptietis Mohamedas Salah turėjo mušti po jo, bet savo šanso pasižymėti baudinių serijoje nesulaukė.

S. Mane po pergalę lėmusio įvarčio suskubo apsikabinti M. Salah ir emocingai paguosti jį dėl pralaimėjimo.

Pergalingą baudinį įmušęs S. Mane atsigriebė už iššvaistytą progą rungtynių metu - septintą minutę į Egipto vartus buvo skirtas baudinys, kurio S. Mane nerealizavo.

Senegalo rinktinės lyderio smūgį tuomet atrėmė šiame čempionate sužibėjęs vartininkas Gabaski, kuriam prieš baudinį patarimus dalino S. Mane bendraklubis M. Salah.

S. Mane buvo pripažintas geriausiu turnyro futbolininku. Geriausio vartininko apdovanojimą atsiėmė Senegalo vartininkas Edouardas Mendy.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)