„Arsenal“ futbolininkai namuose nusileido Franko Lampardo vadovaujamiems „aristokratams“ 1:2. „Emirates“ stadiono šeimininkai pirmą kartą istorijoje pralaimėjo prieš „Chelsea“ rungtynes, kuriose pirmavo.

Jau keturiuose mačuose iš eilės nelaimėjęs „Arsenal“ klubas pirmavo po 13-ąją minutę galva pelnyto Pierre'o-Emericko Aubameyango įvarčio, tačiau po pertraukos „Chelsea“ visiškai perėmė žaidimo kontrolę, o saldžių vaisių tai davė paskutinėmis minutėmis.

83-ąją minutę Berndą Leno nuginklavo po keitimo aikštėje pasirodęs Jorginho, o į priekį svečius jau 87-ąją minutę išvedė su kamuoliu apsisukusio puolėjo Tammy Abrahamo šūvis, kuris tapo pergalingu.

Nugalėtojai su 35 taškais įsitvirtino ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje, o „Arsenal“ su 24 taškais nukrito jau į 12-ąją poziciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)