„Man buvo įdomu pasižiūrėti, kaip jie kartu žaidžia aikštėje. Dvikova nebuvo svarbi, tad ne pelnyti įvarčiai yra svarbiausias faktoriaus. Norėjosi patikrinti ir L. Messi, ir Neymarą“, - pažymėjo argentinietis.

Pasak stratego, atsižvelgiant į varžovus, vaizdas aikštėje buvo išties neblogas.

„Abu jie kombinavo ne tik tarpusavyje, bet ir rezgė atakas su kitais komandos draugais. Nesvarbu, kokio pajėgumo priešininkas dabar teko, tačiau man patiko komandos futbolininkų darbas aikštėje - tai, kaip jie spaudė varžovus ir bandė perimti kamuolį, kaip atakavo vartus ir kontroliavo situaciją.

Sužaistas neblogas mačas. Man labiau rūpėjo stebėti, kaip mano auklėtiniai vieni kitus supranta aikštėje, nei pelnytų įvarčių skaičius švieslentėje“, - apibendrino „Tata“ Martino.

Išvyką po Aziją „Barcelona“ turėtų baigti rytoj rungtynėmis prieš Malaizijos rinktinę, tačiau kai kurie šaltiniai praneša, kad mačas gali neįvykti.

Pasak Katalonijos televizijos kanalo TV3, Ispanijos čempionų netenkina prasta Kuala Lumpūre esančio Bukit Jalil stadiono danga, tad baiminamasi, kad žaidėjai nepatirtų traumų.