Į Vilnių sugrįžęs „Žalgiris“, kuris ateinantį sezoną namų rungtynes žais Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione, griebiasi naujų akcijų, kad priviliotų daugiau žiūrovų į tribūnas.

„Prekyba abonementais į komandos varžybas – tai pirmas žingsnis kuriant „Žalgirio šeimą“, kuri atspindėtų bendruomeninio futbolo klubo filosofiją. Esame sau išsikėlę tikslą suburti kuo didesnę bendruomenę, kuriai duotume daugiau nei futbolą. Norime kartu su sirgaliais, kaip su šeima, žengti pergalių link ir kurti stiprias futbolo tradicijas Lietuvoje“, – sakė VMFD „Žalgiris“ vykdančioji direktorė Vilma Venslovaitienė.

Abonementų savininkai galės nemokamai lankytis A lygos, LFF taurės bei draugiškose „Žalgirio“ rungtynėse. Europos lygos turnyro rungtynių bilietams „Žalgirio šeimos“ nariai gaus nuolaidas.

„Žalgirio šeimos“ nariams sezono metu bus pasiūlyta ir daug kitų nuolaidų – atributikai, skirtingoms paslaugoms, prekėms. Abonementų prekybos staigmena taps naujas automobilis „KIA Rio“, kuris per paskutines „Žalgiris“ komandos namų sezono rungtynes atiteks vienam iš „Žalgirio šeimos“ narių.

Pasak V. Venslovaitienės, klubas taip bando atgaivinti seną tradiciją, kai „Žalgirio“ sirgaliai turėdavo galimybę iš stadiono išvažiuoti nauju automobiliu.

Išankstinės prekybos metu „Žalgirio“ abonemento kaina nuo 99 litų (taikomi papildomi mokesčiai). Už šią kainą abonementus bus galima įsigyti iki vasario 1 d., vėliau abonementų kainos palaipsniui kils. Iš viso planuojama parduoti 1000 abonementų.

Antradienį Vilniaus klubas taip pat pristatė atnaujintą savo logotipą, kurį papildė miesto simboliai: Geležinis vilkas, Gedimino pilies kontūrai ir užrašas „Vilnius“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją