Marijampolėje komandos sužaidė lygiosiomis 1:1, todėl „Sūduvą“ nuo istorinio Lietuvos futbolui pasiekimo galimai skiria tik vienas įvartis. Nors aiškūs lemiamo mūšio favoritai yra škotai, stovėjimas ties Europos lygos slenksčiu suteikia Vladimiro Čeburino auklėtiniams drąsos, kurios varžovų akyse visai nenori matyti „Celtic“ strategas Brendanas Rodgersas.

„Žinoma, tikimės labai sunkių rungtynių, nes puikiai žinome, prieš ką žaisime. Visgi namuose parodėme, kad taip pat esame gera komanda, galinti žaisti kokybišką futbolą. Tai duoda pasitikėjimo savimi“, – tinklalapiui DELFI sakė I. Kardumas, turintis priežastį tikėti, kad išvykoje jo komanda gali pasirodyti dar solidžiau.

„Kiekvienas pasistengsime sužaisti savo gyvenimo rungtynes, nes tai labai svarbus mūšis puikioje futbolo tvirtovėje. Turime čia puikiai save reprezentuoti. Visi esame pilni motyvacijos įrodyti savo vertę. Tai nuostabus šansas, kuriuo reikia pasinaudoti“, – teigė „Celtic Park“ stadionu besižavėjęs kroatas, kuris ketvirtadienį bus pasirengęs visiems scenarijams.

„Esu nusiteikęs sunkiam darbui – teks atremti tikrai ne vieną smūgį. Pavojų vartams gali kelti visi „Celtic“ žaidėjai – nuo pirmo iki paskutinio. Šios komandos vieta yra Čempionų lygoje, todėl žaisdami prieš ją gynyboje turime būti pasirengę viskam.

Tuo pačiu galvojame apie kiekvieną galimybę sau. Neabejoju, kad galime demonstruoti aukštą lygį ir susikurti sau šansus laimėti. Sunkiai dirbome, kad galėtume tokiais šansais pasinaudoti. Tarkime, jei tektų mušti 11 metrų baudinius, tai tikrai mūsų nenustebintų“, – kalbėjo I. Kardumas.

Nors išsvajotasis turnyras taip arti, 31-erių vartų sargas nemano, kad dėl to „Sūduvos“ žaidėjai bus įsitempę. Priešingai, anot futbolininko, kuo toliau komanda nužygiuoja ir kuo pajėgesnį varžovą sutinka, tuo žaisti jai yra paprasčiau.

„Žinant, kiek daug jau šiemet nuveikėme, žaisti yra lengviau. Dabar iš mūsų nieko nesitikima, todėl nejaučiame didelio spaudimo. Didesnį spaudimą jaus sirgalių namuose nuvilti nenorintys „Celtic“. Mūsų įtampa nekaustys, todėl, kaip ir sakiau, žaisime geriausią savo futbolą“, – atsisveikindamas tarė I. Kardumas.

„Sūduva“ ir „Celtic“ į mūšį Glazge stos 22 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)