Anglijos čempionai trečiadienį sensacingai pasitraukė iš UEFA Čempionų lygos jau po grupių etapo ir tęs sezoną antrajame pagal prestižą Europos lygos turnyre.

A. Fergusonas nevyniojo žodžių į vatą ir pavadino tai "bausme" klubui, kuris per ketverius metus net triskart žaidė Čempionų lygos finale.

M. Platini atsikirto: "Pasaulis nesisuka aplink Angliją. Labai mėgstu šią šalį, futbolas joje - fantastiškas, sirgaliai - nuostabūs, bet nedera kritikuoti Europos lygos tik todėl, kad rungtyniavai ČL finale.

"Europos lyga - nuostabus, neįtikėtinas turnyras. Žinau, kad Fergusonas labiau norėjo varžytis Čempionų lygoje, tačiau to nori daug klubų, nors ir negali įgyvendinti praktiškai."

Fergusonas prieš keletą dienų teigė: "Turėsime rungtyniauti turnyre, kuriame su "Man Utd" dar nesame buvę. Tai reiškia, kad teks žaisti ketvirtadieniais Europoje, o sekmadieniais - Anglijoje. Turėsime su tuo susitaikyti. Bausmė už tai, kad nesugebėjome patekti į aštuntfinalį."

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją