Tą penktadienį patvirtino „raudonųjų velnių“ strategas Jose Mourinho.

Manchester United“ ir Švedijos rinktinės puolėjas Z. Ibrahimovičius traumą patyrė dar balandžio viduryje per UEFA Europos lygos turnyro ketvirtfinalio atsakomąsias rungtynes su Briuselio „Anderlecht“ (2:1).

Puolėjui trūko dešinės kojos kryžminiai kelio raiščiai. Tuomet buvo skelbiama, kad 36-erių puolėjas nežais mažiausiai 8-is mėnesius.

Praėjusį sezoną „United“ sudėtyje jis sužaidė 46-erias rungtynes, pelnė 28-is įvarčius ir atliko 8-is rezultatyvius perdavimus.

Birželį anglų klubas Z. Ibrahimovičių buvo paleidęs, tačiau rugpjūtį buvo sudaryta nauja vienerių metų sutartis su „Manchester United“.

Į rikiuotę grįžta ir 24-erių Polis Pogba, kuris nežaidė nuo rugsėjo vidurio. Saugas buvo patyręs pakinklinės sausgyslės traumą.

Be to, komandai galės padėti ir gynėjas Marcosas Rojo, anot „Man United“ stratego J. Mourinho, „visi šie trys futbolininkai šeštadienį bus rungtynių komandos paraiškoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)