Šią vasarą prie „AS Roma“ vairo stojęs garsusis portugalas džiaugėsi laimėjimu Turkijoje – svečiai 2:1 nugalėjo Trabzono „Trabzonspor“ futbolininkus.

Įvarčius Romos komandai pelnė Lorenzo Pellegrini (55 min.) ir uzbekistanietis Eldoras Šomurodovas (81 min.), o Trabzono ekipoje pasižymėjo danas Andreas Cornelius (64 min.).

Atsakomosios rungtynės bus žaižiamos po savaitės.

„Susitikome su gerai organizuota ir pajėgia komanda, rungtynės nebuvo lengvos. Tai netgi ne Konferencijų lygos, o pajėgesnė ekipa. Nepaisant visko, Romoje mes tikimės žengti į grupių etapą, nes patys taip pat demonstruojame kokybišką futbolą. Judėsime nuo rungtynių prie rungtynių“, – teigė J. Mourinho.

Daug laiko atsikvėpti portugalo treniruojama ekipa neturės. Italijos „Serie A“ pirmenybes „Roma“ futbolininkai pradės šį sekmadienį namų rungtynėmis su Florencijos „Fiorentina“.

„ Futbolininkų žmonos ir merginos turbūt bus nepatenkintos, kadangi po rungtynių Turkijoje grįšime vėlai ir žaidėjai privalės pailsėti, bet atstogos jau baigėsi. Prasidėjo profesionalų gyvenimas“, – šyptelėjo treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)