„Lygos klubai kartu su Lietuvos futbolo federacija ir judėjimu „Moterys už futbolą“ solidarizuojasi ir kviečia visas dailiosios lyties atstoves stebėti šio savaitgalio rungtynes nemokamai. Džiaugiamės tuo ir artėjančiu pavasariu bei sugrįžtančiu futbolu“, - naujo sezono pristatyme sakė Lietuvos futbolo klubų asociacijos direktorius Justinas Garliauskas.

Šeštadienį, kovo 8-ą nuo 14 val. Klaipėdos centrinio stadiono atsarginėje aikštėje susitiks Klaipėdos „Atlantas“ ir Alytaus „Dainava“.

Sekmadienį žiūrovai galės išvysti tris dvikovas – Vilniuje, Panevėžyje ir Marijampolėje. 12 val. Panevėžio futbolo akademijos stadione susitiks vietos „Ekranas“ ir Pakruojo „Kruoja“, 14 val. MarijampolėsArvi“ arenos stadione jėgas išbandys Marijampolės „Sūduva“ ir Gargždų „Banga“, o 17 val. LFF stadione Vilniuje „Žalgiris“ susikaus su „Šiauliais“.

Pirmo turo kovos baigsis pirmadienį, debiutantų dvikova. LFF stadione, 18.30 val. susitiks „Trakų“ ir „Klaipėdos granito“ futbolininkai.

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) inicijuoto „Moterys už futbolą“ judėjimo dalyvėmis tampa vis daugiau moterų visos Lietuvos. 2012 metų pabaigoje projektas įvertintas Europoje - UEFA skyrė projektui apdovanojimą už novatoriškumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)